Fotografové - profesionální fotograf k Vašim službám

 

Magazín

   


Nenechte si ujít FOTOEXPO 2015

redakce

FotoexpoTřetí ročník veletrhu a festivalu současné fotografie FOTOEXPO startuje 17. října 2015 v Národním domě na Vinohradech. Padesát prezentovaných značek, více než třicet přednášejících a čtyřicet audiovizuálních projekcí, přednášek a workshopů.

Co vás čeká a nemine?
V ceně základního vstupného je opět velké množství lákadel. Hlavní přednáškový sál nabídne audiovizuální projekce Jiřího Turka, Martina Imana, Tomáše Třeštíka, Václava Sojky,Terezy z Davle, Sáry Saudkové, Zdeňka Lhotáka nebo Martina Kozáka. Proběhne slavnostní vyhlášení vítězů fotografické soutěže Fototalent a vystavovatelé představí to nejžhavější ze své nabídky.

Těšit se můžete také na blok přednášek a prezentací, na kterých se dozvíte jaké je to fotit koncerty, dobrodružné cesty, příběhy v ulicích, sportovní výkony, šperky a architekturu. Odborníci vás seznámí s novými trendy ve fotografické technice, ať už v podání Ondřeje Neffa nebo Tomáše Svobody. Partneři a vystavovatelé připravili intenzivní fotografické školy, na kterých si přijdou na své jak začátečníci, tak pokročilí uživatelé fotoaparátů.

Ve dvou sálech bude připravena největší prezentace fototechniky za poslední čtyři roky.
Zastoupeny budou značky jako:

Nikon, Canon, Fujifilm, Olympus, Samsung, Panasonic, Sony, Wacom, Phototools.cz, Avacom, Carl Zeiss, Eizo, Gitzo, Hoya, Lensbaby, Nissin, Tamrac, Tokina, Epson, Zoner Press, Fotolab.cz, Lytro, FrameXX, Synology, Joby, Lowepro, Velbon, Peak Design, Giotto, Hasselblad, Tamron, Tiffen, Photon Europe, Unibind, WD, Hi-Fi tisk, Fokapo, Zoner Photo Studio, 3DR, Yuneec, Dji, Walkera, E-flite, Foto Riegl, ZBE, Chromira, LumixG, Genia Photo a další.

Semináře a foto workshopy
Chcete se dozvědět ještě více a prohloubit své znalosti? Inspirujte se na exkluzivních seminářích a workshopech. Jak se stát úspěšným svatebním fotografem poradí Petr Pělucha, vše o focení vašich zvířecích miláčků vám prozradí Antonín Malý a jak udělat dokonalou fotku jídla se naučíte na workshopu Zdeňka Lhotáka. Chtěli jste vždy vědět, jak se fotilo v minulosti? Leoš Stehlík vás naučí historickou techniku.

A to rozhodně není vše. Podrobné informace, programové schéma a aktuality najdete na www.fotoexpo.cz. Základní vstupenku za zvýhodněnou cenu zakoupíte v předprodeji za 250 Kč. Předprodej vstupenek zajišťuje GoOut.cz.
 

Zpět na hlavní stránku

(c) Fotografové.info
Michal Němejc
michal@krasyprirody.cz

DALŠÍ WEBY: Prohlédněte si mé fotografie, toulejte se Prahou,
vyrazte na Kokořín, a nebo na dovolenou do Kalábrie.

Mapa Prahy, Prodej fotografií, Karlův most, Dovolená a Last Minute,
Fotografie, SMS Přání - Citáty, Krásy Čech, Osobní blog Tomáše Erlicha.